Страници

  • Откриване на течове в Благоевград

    Бързо и качествено с термокамера Flir + Tramex скенери. Най-добрата цена от 50 лв. само при нас!

    montaj na dush bateria 1

Бързо и качествено откриване на скрити ВиК течове в Благоевград от опитни специалисти


Ако се нуждаете от откриване на течове Благоевград, ние от vik-uslugi.info предлагаме извършването на тази съвременна и по-специфична ВиК услуга. Използваме нова техника, за да бъде изпълнена работата наистина качествено. Не разчитаме никога на случайността, новата ни техника помага винаги за откриването на течове и за тяхното отстраняване, без да се налага къртене по имота ви.

Извършваме своеобразно инфрачервено откриване на всички засегнати места. Екипът ни е изграден от отговорни и внимателни специалисти, които осигуряват професионално обслужване.

Откриваме скрити течове както в тръбопроводите, така и по покрива, без да се налага къртене. Много собственици на имоти срещат проблем за откриване на теч в системата за водоснабдяването. Обикновено се оказва, че собственикът на имота няма схема на водопроводната инсталация. От особено значение е да се установи правилното разположение на тръбите при теч, при нужда от ремонт или преди да бъде извършен монтаж на друго оборудване.

Тръбите обикновено са скрити в шахти или стени. Това от своя страна води до факта, че собственикът на имота би могъл да се сблъска със сериозни проблеми като неясно откъде течаща вода, влага по пода, таваните и стените и други. Той разполага с две възможности: да остави течът да причинява щети или да потърси специалист по откриване на течове и да установи къде в действителност е причината за проблема. Ако имате проблем да откриете теча, възползвайте се от нашите услуги за Благоевград.

Ние сме тясно профилирана фирма за ВИК услуги, Отпушване на канали и разбира се доста популярната в последните години услуги – термография за течове или по-широко приложимото име „откриване на теч с термокамера“. Ние работим на реални и достъпни цени за всички бъдещи наши клиенти. За повече се свържете с нас още сега!

Какви могат да са причините за течове в помещението и как да бъдат открити?


За да бъде локализирана зоната на теч или на влага, за целта трябва да се извърши диагностика на системата с помощта на термокамера. Прилагаме комбиниран метод при локализирането на течове. Това е най-точният метод, прилаган към момента.

Термокамерата представлява един от най-ефективните инструменти, служещи за откриване на проблемни области. Те правят видими влажните области, които са незабележими с просто око. Помещението следва да бъде обследвано за локализиране на участъци, които са потенциално дефектни. Причините за възникване на проблема се установяват веднага, още при самото заснемане. Не е необходимо и къртене.

Ако е нужно, локализираните участъци биват проверявани и с помощта на импулсен влагомер на Tramex.

Често задавани въпроси


Термокамерата се използва за откриване на течове. Употребата ѝ дава възможност да се види наличната влага по тавана или по стената. Показва я като студено или горещо място. С тяхна помощ може да бъдат установени течове, които иначе биха останали незабелязани. Често налице няма очевидни признаци.

За да бъде определено от къде точно идва течът, трябва първо да се намери причината. Само така ще се премахне възможността след ремонта отново да се появи.

Повечето течове се дължат на стари или корозирали тръби, сменени вертикални или хоризонтални щрангове с лошо качество и от небрежност към поддръжката.

Най-добрият вариант, в който успехът е гарантиран, е комбинацията между нови технологии и богат опит на специалистите. Така ще научим точното място на теча, размерът му и източникът на проблема.