Страници

 • Отпушване на канали в Благоевград

  ВиК майстори с Дългогодишен Опит за Отпушване на канали в Благоевград, Цени за отпушване от 60.00 лв.

  tech kanal f50

Отпушване на канали в Благоевград – качествено и на достъпна цена

Екипът от специалисти на vik-uslugi.info се занимава с отпушване на канали Благоевград.


Дейностите, които предлагаме, се извършват от високо квалифицирани ВИК специалисти. Професионалистите разполагат с професионално оборудване, с което извършват отпушване на различни видове канали, тоалетни, мивки, клекала, подови сифони, водосточни тръби, писоари, воронки и т.н.

Фирмата предлага бързо, професионално и качествено отпушване на канали, при това на изгодни цени.

При запушване на канали, това може да се превърне в причина за корозия на тръбопроводната система, като създава непостоянно налягане на водата в тръбите или даже за наводнение. Това е причината проблемът не бива да бъде пренебрегван. Доста често обаче хората сами се опитват да се справят с него, като използват подръчни средства, но така не само, че не отпушват запушената канализация, а дори я и увреждат.

Запушването на канализационната система може да създаде сериозни неудобства, тъй като поради проблемите с оттичането на водата, се събира мръсна вода на пода в поддушовото пространство или в мивката. Тя е възможно да се превърне в причина за подхлъзване и падане. Освен това се изискват много усилия за почистването й, след като мръсотията засъхне.

Услуги, предлагани от vik-uslugi.info


Фирмата предлага богат набор от услуги. Осъществяваме видеодиагностика на канализационни системи и профилактика на канализации. Може да отпушим канализации със специални машини. Ремонтираме стари канализационни системи и отводняваме наводнени стаи, а също и почистваме септични ями.

Фирмата е лидер в отпушването на канализационни системи. Стремим се да предлагаме всякакви услуги в сферата, за да отговорим успешно на търсенето и на високите очаквания на клиентите си. Разполагаме с нужните машини и с техниката, а също и с екип от специалисти, извършващи бързо и качествено услугите, които предлагаме.

Свържете се с нас, ако се нуждаете от машинно отпушване на канали; от ремонт и профилактика на канализационни системи, както и видеодиагностика на канали, извършваме също и ремонт на стари канали.

Свържете се с нас в случаите, в които се нуждаете от почистване на септични ями или от отводняване на помещения. Работим качествено, на конкурентни цени и бързо. Гарантираме, че ще останете доволни!

Често задавани въпроси


Има много случаи, в които наш водопроводчик може да бъде много полезен за вас. Някои от случаите са по-леки и стандартни, а други – по-необичайни за решаване. При всички положения обаче, ако решите да се доверите на нашия служител, ще останете доволни от извършените отпушване на канали.

Можете да се опитате сами да направите почистване на каналите и да ги отпушите, като прилагате тези съвети, но ако това не помогне, обезателно трябва да се обадите на водопроводчик веднага след това.

Имайте предвид, че изсипването на химически препарати в канализацията може да бъде много опасно и да крие много рискове за здравето и околната среда. Тези химикали нанасят щети и върху водопроводната система. Затова и ще се опитаме да ви помогнем с нетоксични домашно приготвени препарати, които също биха отпушили каналите в случай, че не става дума за нещо по-сериозно.

В случай, че тези средства не помогнат за отпушването на каналите, по всяка вероятност става дума за по-сериозно запушване, за което нашият екип може да ви помогне. Ако каналите ви са напълно запушени, тези домашно приготвени разтвори и почистващи препарати ще дадат слаб или дори никакъв резултат. Тогава се свържете с нас. Ще реагираме максимално бързо и екип или водопроводчик ще пристигне на адреса ви.

 • Откриване на течове в Благоевград

  Бързо и качествено с термокамера Flir + Tramex скенери. Най-добрата цена от 50 лв. само при нас!

  montaj na dush bateria 1

Бързо и качествено откриване на скрити ВиК течове в Благоевград от опитни специалисти


Ако се нуждаете от откриване на течове Благоевград, ние от vik-uslugi.info предлагаме извършването на тази съвременна и по-специфична ВиК услуга. Използваме нова техника, за да бъде изпълнена работата наистина качествено. Не разчитаме никога на случайността, новата ни техника помага винаги за откриването на течове и за тяхното отстраняване, без да се налага къртене по имота ви.

Извършваме своеобразно инфрачервено откриване на всички засегнати места. Екипът ни е изграден от отговорни и внимателни специалисти, които осигуряват професионално обслужване.

Откриваме скрити течове както в тръбопроводите, така и по покрива, без да се налага къртене. Много собственици на имоти срещат проблем за откриване на теч в системата за водоснабдяването. Обикновено се оказва, че собственикът на имота няма схема на водопроводната инсталация. От особено значение е да се установи правилното разположение на тръбите при теч, при нужда от ремонт или преди да бъде извършен монтаж на друго оборудване.

Тръбите обикновено са скрити в шахти или стени. Това от своя страна води до факта, че собственикът на имота би могъл да се сблъска със сериозни проблеми като неясно откъде течаща вода, влага по пода, таваните и стените и други. Той разполага с две възможности: да остави течът да причинява щети или да потърси специалист по откриване на течове и да установи къде в действителност е причината за проблема. Ако имате проблем да откриете теча, възползвайте се от нашите услуги за Благоевград.

Ние сме тясно профилирана фирма за ВИК услуги, Отпушване на канали и разбира се доста популярната в последните години услуги – термография за течове или по-широко приложимото име „откриване на теч с термокамера“. Ние работим на реални и достъпни цени за всички бъдещи наши клиенти. За повече се свържете с нас още сега!

Какви могат да са причините за течове в помещението и как да бъдат открити?


За да бъде локализирана зоната на теч или на влага, за целта трябва да се извърши диагностика на системата с помощта на термокамера. Прилагаме комбиниран метод при локализирането на течове. Това е най-точният метод, прилаган към момента.

Термокамерата представлява един от най-ефективните инструменти, служещи за откриване на проблемни области. Те правят видими влажните области, които са незабележими с просто око. Помещението следва да бъде обследвано за локализиране на участъци, които са потенциално дефектни. Причините за възникване на проблема се установяват веднага, още при самото заснемане. Не е необходимо и къртене.

Ако е нужно, локализираните участъци биват проверявани и с помощта на импулсен влагомер на Tramex.

Често задавани въпроси


Термокамерата се използва за откриване на течове. Употребата ѝ дава възможност да се види наличната влага по тавана или по стената. Показва я като студено или горещо място. С тяхна помощ може да бъдат установени течове, които иначе биха останали незабелязани. Често налице няма очевидни признаци.

За да бъде определено от къде точно идва течът, трябва първо да се намери причината. Само така ще се премахне възможността след ремонта отново да се появи.

Повечето течове се дължат на стари или корозирали тръби, сменени вертикални или хоризонтални щрангове с лошо качество и от небрежност към поддръжката.

Най-добрият вариант, в който успехът е гарантиран, е комбинацията между нови технологии и богат опит на специалистите. Така ще научим точното място на теча, размерът му и източникът на проблема.

 • Водопроводчик по домовете в Благоевград

  Бързи и качествени ВиК услиги и ремонти на разумни и достъпни цени!

  spiratelen kran toaletna

Бърз водопроводчик в Благоевград по домовете


Когато имате проблем с ВиК и ви трябват услугите на водопроводчик Благоевград, който да се справи професионално със задачата, потърсете го на vik-uslugi.info. Колкото и да сте квалифицирани в поддръжката на дома, някои дейности трябва да се извършват само от професионалист, а водопроводът е една от тях. При нас ще откриете водопроводчик, който е изключително надежден, но услугите му не струват скъпо. Той ще знае точно къде да потърси източника на проблема и ще разполага с всички правилни инструменти и начини за отстраняването му.

Водопроводчиците от нашата фирма, които имат опит в коригирането на всички често срещани (и по-редки) проблеми с водопроводите, ще се справят лесно с всяка задача. Без значение дали проблемът е свързан с бойлера, запушена тоалетна или блокиран отвод, най-вероятно е водопроводчикът с опит да е виждал и да се е справял с подобна работа и преди. Опитните специалисти знаят точно какво правят, независимо колко голяма или малка е повредата.

Когато заявите ползване на услугите на водопроводчик на достъпна цена от нас, независимо дали ще трябва да поправи счупен бойлер или да изгради канализация, ще искате да сте сигурни, че той е достатъчно квалифициран за задачата, която ще изпълнява. Ако ВиК услуга бъде извършена от любител, най-вероятно проблемите след това ще са още повече, отколкото преди ремонта. Всички водопроводчици, които  работят към нашата фирма, са проверени многократно, преди да пристигнат в дома ви, така че можете да сте сигурни, че са подходящи за работата.

Ако заявите ползването на нашите услуги, ще уговорим точно време за пристигането на водопроводчика, а това означава, че не е нужно да отделяте цял почивен ден, за да седите и да чакате. Специалистите ни са опитни и квалифицирани и могат да го докажат.

Гъвкавост на обслужването


Екипът ни ще отговори на всички въпроси, които имате предварително по отношение на работа или такива, които ще възникнат на по-късен етап. Ще се отзовем навреме и ще отстраним повредата, а вие със сигурност ще останете доволни от обслужването. Доверете ни се и изберете нашите услуги, като в замяна на това ще получите надеждно и достъпно обслужване.

 • ВиК услуги по домовете в Благоевград

  Бързи и качествени ВиК услуги и ремонти на разумни и достъпни цени!

  spiratelen kran toaletna

Бързи ВиК услуги в Благоевград по домовете


Потрябват ли ви ВиК услуги Благоевград, без да се колебаете нито за миг се обърнете към специалистите от vik-uslugi.info. От нова конструкция до ремонт, ще се справим с всички ваши нужди, свързани с водопровода.

Ние винаги сме на ваше разположение. Можете да ни потърсите за извършване на услуги, свързани с поставянето на самото начало, като проектиране и изграждане на вашата водопроводна система. От започването до завършването, ние ще сме до вас и ще се представяме отлично. Вашите нужди и изисквания са важни за нас.

За територията на Благоевград предлагаме многобройни водопроводни услуги. Те включват, но не се ограничават само до следните дейности: изграждане на канализация, отпушване на мивки, тръби и сифони, демонтаж и монтаж на уреди, изискващи намесата на водопроводчик и т.н. На нас можете да разчитате и за извършването на ВиК ремонти и отстраняване на аварии.

Обадете ни се и бързо след заявката наш специалист ще пристигне на мястото, за да извърши оглед и да ви информира за ситуацията с подробности. По време гна огледа той ще може да ви каже какъв точно е проблемът, какви са мащабите му, колко спешно трябва да бъдат взети мерки и подлежи ли на отлагане във времето. Ще ви информира за времето, за което би могъл да извърши дейността, в какво точно ще се състои тя и каква ще е крайната цена, която ще трябва да заплатите. Работим коректно и отговорно, така че може да бъдете спокойни, че след като ви бъде съобщена дадена цена, тя ще е и финалната.

Екип на фирмата


Екипът ни е изграден изцяло от отговорни професионалисти, извършващи ВиК услуги на територията на Благоевград. Служителите ни са опитни и компетентни. Сериозният им опит е от огромна полза при работата, защото са се сблъсквали с какви ли не ситуации и с лекота се справят дори и с непредвиденото. Освен това винаги имат на разположение цялото необходимо оборудване, като благодарение на всичко това работят наистина бързо и качествено, без да срещат затруднения.

С готовност ще се справим с всякакви ВиК услуги и ремонти. Ако се нуждаете от монтаж или други одобрения, също сме насреща.

Често задавани въпроси


Всички наши водопроводчици са висококвалифицирани, за да ви обслужват по-добре. Ние сме квалифицирани в инсталирането на вентилационни тръби, канализационни или септични тръби и отпушване на тоалетни, мивки и други. Може да разчитате на нас и при аварийни ситуации, когато се случат непредвидени събития. Можете да ни вярвате. Ще пристигнем незабавно и ще свършим превъзходна работа, независимо какъв е проблемът.

Възможно е да възникнат редица проблеми, свързани с ВиК. Нашите експерти могат да решат всеки тип водопроводни проблеми. Освен че имат солидни знания, те са и с богат опит. Използваме високо усъвършенствани инструменти за безпроблемно извършване на услугите. Доверете ни се и ще останете доволни, защото осигуряваме надеждни водопроводни услуги.

Предоставямя на нашите клиенти безупречно обслужване.

Ние разбираме, че определени събития са непредвидими. Когато възникнат ВиК аварии, тръби се счупят или се случат други инциденти, ние ще сме там, за да се преборим със ситуацията. Не само ще отстраним проблема, но ще открием и източника.

Всички права са запазени © 2011-2024 - ВиК услуги и Ремонти в София от Опитен Водопроводчик