Страници

монтаж на моноблок

Отпушване на канали в Перник

  • Отпушване на канали в Перник

    ВиК майстори с Дългогодишен Опит за Отпушване на канали в Перник, Цени за отпушване от 60.00 лв.

Отпушване на канали в Перник

Специалистите на vik-uslugi.info предлагат услугата отпушване на канали Перник.


Дали ви е необходима компетентна помощ от професионалисти зависи от това доколко сериозен и задълбочен е проблемът. Има запушвания, с които с лекота бихте могли да се справите и сами. Има обаче и такива, които могат да бъдат преодолени само с помощта на специалисти.

Има много случаи, в които наш водопроводчик в Перник може да бъде много полезен за вас. Някои от случаите са по-леки и стандартни, а други – по-необичайни за решаване. При всички положения обаче, ако решите да се доверите на нашия служител, ще останете доволни от извършените отпушване на канали.

Можете да се опитате сами да направите почистване на каналите и да ги отпушите, като прилагате тези съвети, но ако това не помогне, обезателно трябва да се обадите на водопроводчик веднага след това.

Имайте предвид, че изсипването на химически препарати в канализацията може да бъде много опасно и да крие много рискове за здравето и околната среда. Тези химикали нанасят щети и върху водопроводната система. Затова и ще се опитаме да ви помогнем с нетоксични домашно приготвени препарати, които също биха отпушили каналите в случай, че не става дума за нещо по-сериозно.

В случай, че тези средства не помогнат за отпушването на каналите, по всяка вероятност става дума за по-сериозно запушване, за което нашият екип може да ви помогне. Ако каналите ви са напълно запушени, тези домашно приготвени разтвори и почистващи препарати ще дадат слаб или дори никакъв резултат. Тогава се свържете с нас. Ще реагираме максимално бързо и екип или водопроводчик ще пристигне на адреса ви.

Методи за отпушване на канали


Врящата вода е най-доброто решение срещу бавното източване на кухненската мивка. Това просто средство работи безупречно.

Пригответе разтвор от половин чаша сол и четири литра вода. Изсипете в тенджера и загрейте. Изсипете подгрятата солена вода в отводнителната система.

Изсипете половин чаша сода за хляб в дренажната система, а след това – чаша бял оцет. Сместа трябва да престои поне половин, но не повече от един час. Направете промиване с два литра вряла вода.

Ще извърши оглед, за да установи размера на проблема. Ще обсъди с вас какъв е и как може да бъде разрешен и ще го отстрани бързо и безпроблемно.